Google Ads cursus volgen? Dit is de beste. REVIEW Eindbaas cursus, PPC mastery, SEA masterclass.

Je hebt besloten dat je Google Ads wilt leren. Omdat je weet dat je hier maandelijks veel organisaties mee kan helpen. En je zo een mooi salaris verdient.

Maar dan moet je wel de juiste opleiding hebben. Bij Google Ads is het namelijk heel makkelijk om fouten te maken die veel geld kosten.

Als jij Google Ads dus leert van een ‘expert’ die zelf weinig ervaring heeft, is de kans groot dat je de verkeerde dingen leert. Waardoor jouw advertenties niet winstgevend worden.

google ads coach

Met een slechte cursus ben je dus het cursusgeld kwijt en komt er geen winst uit de advertenties. Om dat te voorkomen hebben we voor jou de beste Adwords cursussen getest en aan 4 SEA experts gevraagd welke zij aanbevelen.

Ons panel van Google ads experts komen van verschillende grote marketingbureaus en hebben Google As campagnes gedraaid voor de kleinste en grootste organisaties van Nederland. Zelf hebben zij het vak ook door Google Ads trainingen geleerd. Zij weten dus waar jij op moet letten.

De 3 Google Ads cursussen vergeleken

De populairste Google Ads cursussen zijn de Eindbaas cursus, SEA masterclass en PPC mastery. Een korte opsomming van de voor- en nadelen, vervolgens benoemen we de winnaar:

    • Eindbaas cursus┬á

Voordelen: goedkoop, leert je meer dan alleen Google Ads, ook bijvoorbeeld hoe je Google ads voor andere organisaties beheert. Alles met live voorbeelden. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Nadelen: Niet voor mensen die meer dan 3 jaar werkervaring hebben in Google Ads.

  • PPC mastery┬á

Voordelen: Gemaakt voor gevorderden met minstens 3 jaar ervaring met Google Ads.

Nadelen: Duur voor wat je krijgt. 1,5 keer zo duur als de Eindbaas cursus. Je krijgt vooral strategisch overzicht. Leert niet hoe je advertenties opzet in meerdere Google kanalen of hoe je campagnes voor anderen beheert.

  • SEA masterclass┬á

Voordelen: goedkoop, meerdere leraren.

Nadelen: verschillende leraren hebben zelf weinig ervaring met Google ads en gebruiken lastige termen. In deze cursus wordt veel uitgelegd voor een whiteboard, niet live in echte accounts.

De beste Google Ads cursus is de Eindbaas cursus.

Onze Google Ads experts vonden unaniem dat de Eindbaas cursus het meeste waard voor het geld is.

De andere Google cursussen praten veelal in vage termen en gebruiken ongegronde theorie├źn. Bij de Eindbaas Adwords cursus merk je meteen dat de docent weet waar die het over heeft en snapt wat jij wilt leren: Google Ads slimmer inzetten dan je concurrenten en winst maken.┬á

Waarom dan de Eindbaas cursus?

Wat de Eindbaas cursus vooral meer waard maakt is dat deze je ook leert wat je naast Google Ads nodig hebt om winst te maken. Zo leer je in de Eindbaas cursus ook

  1. Hoe je knoppen meetbaar maakt met Tag Manager.
  2. Google Analytics instelt om te zien wat er gebeurt op je website.
  3. Websitebezoekers opnieuw bereikt (remarketing).
  4. Afbeeldingen over het hele internet vertoont (Display advertenties) en
  5. Adverteert voor webwinkels (Shopping advertenties).
  6. Geld verdient door Google campagnes voor andere bedrijven te draaien.
google ads cursus eindbaas adwords training

Ook advertenties voor anderen voor extra winst

De Eindbaas Cursus is dus de meest informatieve Google Ads cursus. Niet zo gek want de Google Ads coach heeft jarenlang campagnes gedraaid voor de bekendste bedrijven. En hij doet zelf wat hij jou leert: hij heeft zijn eigen marketingbureau waarbij hij door Google Ads zijn salaris verdient.  

Na de Eindbaas cursus kun je daardoor niet alleen je eigen bedrijf winstgevend maken. Je kunt extra inkomen verdienen door ook andere bedrijven vindbaar te maken op Google. Je kunt na de Eindbaas cursus dus ook je eigen Google marketingdienst starten. 

Maar dat is volledig optioneel. Als je Google Ads alleen voor je eigen bedrijf in wilt zetten is de cursus net zo goed. De cursus praat namelijk pas op het eind over hoe je Google Ads voor anderen in kunt zetten.

Twijfel je nog?

Er zijn nog andere opties voor Google cursussen zoals een opleiding van de HAN of de NCOI. Maar die alternatieven kosten meer geld en praten vooral over hoe het moet, in plaats van dat ze het laten zien.

Uiteindelijk raden we dus de Eindbaas cursus aan. Een van onze bloggers heeft de cursus in zijn vrije tijd helemaal gevolgd. Lees hier zijn volledige review van de Eindbaas cursus.

Check als je dat nog niet hebt gedaan, eerst of de Eindbaas cursus iets voor jou is door gratis de eerste les te volgen. Dat doe je via www.google-cursus.nl

Als je besluit dat je de Eindbaas cursus wilt kopen gebruik je de kortingscode die op het internet rondgaat voor ÔéČ55 korting: kortingscode ‘opening-1’. Met die korting is deze cursus het nog meer waard.
 
Bestellen doe je via de actiepagina: www.google-cursus.nl/actie

1 gedachte over “Google Ads cursus volgen? Dit is de beste. REVIEW Eindbaas cursus, PPC mastery, SEA masterclass.”

Plaats een reactie


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u148825p153695/domains/onlinemarketingnieuws.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u148825p153695/domains/onlinemarketingnieuws.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u148825p153695/domains/onlinemarketingnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107