Eindbaas Cursus REVIEW – is deze Google Ads cursus iets waard of oplichting?

Mijn Google Ads kennis vóór de cursus.

2 jaar werkte ik bij een groot telecombedrijf op de marketing afdeling. Vervolgens 1 jaar bij een communicatiebureau als marketeer. 

In die tijd zette ik wel eens Google Ads campagnes op, zelfs voor klanten, maar wist ik eigenlijk niet of ik het goed deed.

De cijfers overweldigden me elke keer dat ik inlogde. Ik wist niet waar ik naar moest kijken en wist niet of ik alles überhaupt goed meette. Google Ads was voor mij een te technisch verhaal.

Soms ging er veel geld doorheen en voelde ik me bijna schuldig dat ik geen expert was. Maar ik kende niemand die echt goed was met Google Ads dus had geen idee hoe ik het beter zou kunnen leren.

“De cijfers overweldigden elke keer dat ik inlogde op Google Ads.”

Zodra ik van online Google Ads cursussen hoorde was het duidelijk: dit ga ik proberen. Na even vergelijken leek mij de Eindbaas cursus het interessantst omdat die als beste beoordeeld wordt op Google en de trainer zelf een ervaren Google specialist is waarvan ik SEA zou willen leren. 

In 5 weken heb ik de videocursus helemaal gevolgd. Dit is mijn review van de Eindbaas cursus.

Eindbaas cursus ervaringen

Hoe is de Eindbaas cursus opgebouwd?

Het eerste dat mij op viel is dat de Eindbaas cursus mooi is opgezet. Opgelucht haalde ik adem toen de cursus er aan de achterkant top uit bleek te zien.

De structuur van de lessen is logisch en je kiest zelf wat je leert. Ik koos ervoor geen onderwerpen te skippen en alles te leren.

Eerst kwam de basis: hoe ik de beste zoekwoorden & advertenties opzet en alles goed meetbaar maak. Zodat ik inzichten uit Google Ads kan halen.

Vervolgens kreeg ik praktische strategieën om winst uit de advertenties te vergroten. Stapje voor stapje werd ik zekerder van wat ik deed in Google Ads. 

Het relaxte van deze cursus is dat ik bij elke tip live voorbeelden en accounts zag. Het is dus geen theorie, maar meteen praktijkles. Dit is niet het geval bij andere cursussen. 

eindbaas cursus review
Eerste deel van de Eindbaas cursus

Wat heeft de Eindbaas cursus mij opgeleverd?

Tijdens elke les leerde ik dingen die ik nog niet wist en besefte ik me pas echt hoe weinig ik van Google Ads wist.

Vooral in de tweede helft leerde ik echt geavanceerde stuff: dynamische remarketing, display campagnes, slimme shopping campagnes, alles zit in de Eindbaas cursus

Het doel is steeds duidelijk: de winst uit die Google Ads campagnes maximaliseren.

Om mijn inkomen verder te verhogen leerde deze Google Ads cursus me ook om Google advertenties voor andere bedrijven te runnen. 

Daarbij kreeg ik templates en checklists voor alles: voorstellen, rapportages, benchmarks. Zodat het runnen van ads voor bedrijven gemakkelijk wordt

Het was niet mijn doel om voor mezelf te beginnen maar dat trok wel mijn nieuwsgierigheid. 

Inmiddels is help ik naast mijn baan 3 kleine bedrijven met Google Ads, als freelancer. Waarmee ik nu €1200,- per maand extra verdien en de cursus dus al lang terug heb verdiend. 

eindbaas cursus les voorbeeld
Voorbeeld les van de Eindbaas cursus

Beoordeling van de Eindbaas cursus

Pluspunten:
 • Mijn Google Ads campagnes lopen beter.
 • Ik durf nu tegen klanten te zeggen wat er moet gebeuren met hun marketing.
 • Het staat mooi op mijn CV (werkgever is er blij mee).
 • Ik verdien er extra inkomen mee.
Minpunten van de Google Eindbaas cursus waren lastig te vinden. Als ik er toch vier moet noemen:
 • Er is niet veel interactie tussen de leerlingen van de cursus.
 • Je moet de lessen soms pauzeren of langzamer afspelen omdat het best snel gaat.
 • Door dingen over te slaan kun je de draad even kwijtraken.
 • Ik wist toen ik de cursus kocht niet dat er kortingscodes in omloop waren.
Deze punten braken de cursus voor mij niet af. Vragen stelde ik niet in de community maar via de mail. Daar kreeg ik snel antwoord. Ik leerde alles op mijn eigen tempo. En de kortingscode heb ik inmiddels gevonden (openingsdeal-1).
 

Conclusie

Om een lang verhaal kort te maken: door de Eindbaas cursus ben ik een echte Google Search Engine Advertising expert geworden

Deze cursus doet wat het belooft en verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Mijn advies is dus: volg de Eindbaas cursus, je gaat geen spijt hebben. En mocht dat toch gebeuren dan kun je gewoon je geld terug vragen dus je loopt helemaal geen risico.

Wees wel even slimmer dan mij en gebruik deze kortingscode zo lang die geldig is: opening-1. Scheelt je zo €55 op het cursusgeld. Dan is het helemaal een goede deal.

Volg even de gratis Google Ads training om te zien hoe de cursus er uit ziet. Als je die al hebt gevolgd kun je hier direct de Eindbaas cursus aanschaffen, succes!:

“Mijn Google Ads campagnes lopen beter, ik durf tegen klanten te zeggen wat er moet gebeuren, het staat mooi op mijn CV en ik verdien er extra inkomen mee.”

Als je meer ervaringen willen lezen van cursisten van de Google Eindbaas cursus van Ivo de Clercq dan kun je op Google de reviews van cursisten zoeken. Daarvoor Google je even op ‘Ivo de Clercq’ of ‘Eindbaas cursus’ tot de beoordelingen zichtbaar worden:

eindbaas cursus reviews

Wil je nog meer lezen over de Eindbaas cursus. Of die cursus met andere Google Ads cursussen vergelijken? Een collega heeft daar ook een artikel over geschreven. Dan kun je hier lezen:

3 gedachten over “Eindbaas Cursus REVIEW – is deze Google Ads cursus iets waard of oplichting?”

 1. Ik zat ook lang te twijfelen maar volg nu een aantal weken de Eindbaas cursus en het is een van mijn beste investeringen van het afgelopen jaar. Veel goedkoper ook dan van die social media / marketing cursussen op locatie die ik wel eens heb gevolgd voor mijn bedrijf, terwijl ik hier veel meer van leer.

  Beantwoorden
 2. Ik vind jullie uitleg wel zeer boeiend en constructief, zelf ben ik geen ondernemer maar ik ben actief als coördinator voor een politieke partij en dankzij deze info zou het mogelijk zijn om eventueel ons reeds voor te bereiden op een post-corona activiteit.

  Alvast bedankt

  Beantwoorden

Plaats een reactie


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u148825p153695/domains/onlinemarketingnieuws.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u148825p153695/domains/onlinemarketingnieuws.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u148825p153695/domains/onlinemarketingnieuws.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107